Informació  (20 /novembre /2009)
ACTES DE COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

El Solsonès ha preparat un programa d'actes amb una sèrie d'activitats de caire cultural per commemorar aquesta efemèride

Un any més diferents entitats i associacions de la comarca commemoren el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones amb una sèrie d’actes que contribueixin a sensibilitzar la població sobre aquesta greu problemàtica que dia rere dia posa en evidència la nostra societat.  

La programació d’enguany té per objectiu posar de relleu tot un seguit d’experiències que des del món de la cultura estan contribuint a trencar amb les estructures patriarcals heretades i construir una societat millor on la violència contra les dones sigui impensable.  

El dia 25 de novembre s’encetaran els actes amb la lectura del manifest institucional contra la violència masclista i amb la presentació de l’exposició “En femení...” promoguda des de l’associació Teixit Rural a les 8 del vespre a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal.

El dia 27 de novembre, la regidoria de polítiques d’igualtat de l’ajuntament de Solsona porta l’obra de teatre La maternitat d’Elna basada en l’òbra d’Assumpta Montellà al teatre comarcal de Solsona a 2/4 de 10 del vespre.

El dia 1 de desembre, l’Associació de Dones ha organitzat un col·loqui sota el títol “Conviure en femení” a les 8 del vespre a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès.

Finalment, el dia 11 de desembre el SIAD del Solsonès  (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) ha organitzat la presentació del conte La cenicienta que no quería comer perdices a la sala d’actes de l’ajuntament de Sant Llorenç de Morunys a les 2/4 de 9 del vespre.    

 
Tornar al llistat de Notícies

 

Anar a la web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Gestionat per:
  Amb la col.laboració de:  
 
SIAD del Solsonès - C. Dominics, 14 - 25280 Solsona | Tel. 973 48 20 03 | atenciodona@solsones.ddl.net  | Disseny web: Grafkic