Informació  (7 /març /2014)
EL SOLSONÈS COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Entitats i institucions de la comarca programen activitats durant tot el mes de març

El Solsonès commemora el Dia Internacional de les Dones amb un programa d'activitats al llarg del mes de març. 

La primera convocatòria serà divendres 7 de març a les 7 de la tarda al Casal Popular La Fura on tindrà lloc la xerrada: "Visca la Pepa!" on es tractarà el tema de la dona cíclica i la ecomenstruació. Aquesta activitat l'organitza l'Ecoxarxa del Solsonès amb la col·laboració de La Fura. 

Dijous 13 de març a dos quarts de 10 es projectarà al Teatre Comarcal la pel·lícula Criadas y señoras on es tracta el tema de les discriminacions racials. Aquesta activitat l'organitzen l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès. 

Divendres, 14 de març l'Associació de dones del Solsonès ha organitzat la xerrada "històries de dones, dones amb històries" a càrrec de Clara Trepat, experta en estudis de les dones. Serà a les 8 del vespre a la sala cultural de l'ajuntament de Solsona. 

Per la seva banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística porta a Solsona l'obra de teatre Terra Baixa d'Àngel Guimerà el dia 16 de març a les 6 de la tarda al Teatre comarcal de Solsona. La respresentació va a càrrec del grup Kakaiba Associació Artística de Sabadell. 

Tancarà els actes la taula rodona "Som creatives" en la qual hi participaran diferents dones de la comarca que desenvolupen una activitat creativa ja sigui de l'àmbit artístic o de l'artesania. Serà el dissabte 29 de març a les 8 del vespre al Consell Comarcal del Solsonès. 

 
Tornar al llistat de Notícies

 

Anar a la web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Gestionat per:
  Amb la col.laboració de:  
 
SIAD del Solsonès - C. Dominics, 14 - 25280 Solsona | Tel. 973 48 20 03 | atenciodona@solsones.ddl.net  | Disseny web: Grafkic