Informació  (25 /octubre /2011)
CUINA I MECÀNICA BÀSICA, NOUS CURSOS DE LA CAMPANYA SOLSONINA

Són activitats que es duran a terme el novembre i desembre

Fomentar l'intercanvi dels rols tradicionals d'homes i dones en el repartiment de les tasques de la llar i aconseguir diluir-ne les diferències a partir de la coresponsabilitat. aquest és l'objectiu de la campanya de sensibilització "A casa, iguals", que la regidoria d'Acció Social de Solsona rep´rèn aquesta tardor amb un curs de cuina saludable, un altre de cuina bàsica per a homes i un taller de mecànica bàsica adreça a tothom.

"La salut al plat: curs de cuina saludable", obert a tothom, anirà a càrrec del cuiner solsoní Oriol Pallarès. Hi donarà eines per aprendre a elaborar menús sans i equilibrats a partir de la combinació d'aliments que afavoreixen les bones digestions, així com les tècniques de cocció més adients per tenir cura de la salut. les sessions es faran els divendres 11, 18 i 25 de novembre a les 7 de la tarda a 9 del vespre a la cuina de l'escola Setelsis. Les inscripcions s'obren el dia 28 d'octubre i es tancaran el 9 de novembre. el preu és de 10 euros.

Un altre curs similar, però en aquest cas de cuina bàsica, s'adreça a homes fins a 65 anys. També l'impartirà Oriol Pallarès a la cuina de Setelsis els dissabtes 12, 19 i 26 de novembre de 10 del matí a 1 del migdia. al llarg de les tres sessions s'ensenyaran recursos bàsics per fer plats equilibrats i senzills per al dia a dia. En aquest cas les insripcions també s'obriran del 28 d'octubre al 9 de novembre i valen 10 euros.

Firnalment, el dissabte 3 de desembre, el professor de mecànica Ramon Torrent impartirà un taller que porta per títol "Mecànica de supervivència", gratuït i obert a tothom. Durant dues hores, de 10 a 12 del matí, s'aprendran els conceptes bàsics de mecànica per al dia a dia, en temes relacionats amb el bon manteniment del vehicle, com canviar una roda o comprovar el nivell de l'oli, per exemple. es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Arrels II. Les persones que hi estiguin interessades han d'inscriure-s'hi abans del 30 de novembre.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Solsona (973480050). També es pot consultar el bloc de la campanya "A casa, iguals", http://acasaiguals.blogspot.com.


Tornar al llistat de Notícies

 

Anar a la web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Anar al web
Gestionat per:
  Amb la col.laboració de:  
 
SIAD del Solsonès - C. Dominics, 14 - 25280 Solsona | Tel. 973 48 20 03 | atenciodona@solsones.ddl.net  | Disseny web: Grafkic